Industriële reinheid en contaminatie control speelt een steeds belangrijkere rol in de productie

Waarom is de reinheid van onderdelen voor de hightech en semiconductor-wereld zo belangrijk? Ontwerp, produceer, assembleer en verpak je wel op de juiste manier? Een onderdeel of oppervlakte is pas schoon wanneer de hoeveelheid deeltjes of moleculaire contaminatie de prestatie van het systeem niet beïnvloeden. Het is van belang de vereiste reinheid voor de volgende processtappen en de kwaliteit en functionaliteit van het te reinigen onderdeel te waarborgen. 

In de zoektocht naar een optimale reinheid staan productiebedrijven dan ook voor diverse uitdagingen. Denk hierbij aan uitdagingen rondom tussenreiniging tussen twee productiestappen, het bepalen hoe schoon het gereedschap moet zijn of het bepalen wel of geen cleanroom in het bedrijf te realiseren. De standaarden en spelregels van klanten worden bovendien steeds hoger, hoe kom je hier aan tegemoet?

Van productontwerp, via maak en reiniging tot en met assemblage, inclusief proces- en productkwalificatie; onze cursussen en evenementen helpen je een optimale industriële reinheid en contaminiatie control te bereiken.

Cleanliness

Cursussen op het gebied van Industriële reinheid en contaminatie control