Houd grip op industriële reinheid en contaminatie control

Een optimale oppervlaktereinheid is cruciaal in hightech productieprocessen, waar vuildeeltjes en moleculaire verontreiniging van zelfs enkele nanometer funest kunnen zijn voor het functioneren van een systeem of machine. Het gehele proces van high precision cleaning is daarom van groot belang en begint bij het design. Daarnaast is het belangrijk om werkstukken tussentijds te reinigen of nat te bewaren tot aan de volgende stap in het proces.

Optimale industriële reinheid 

Onze uitgebreide aanbod aan cursussen en evenementen binnen het thema Reinheid en Cleanliness helpen jouw bedrijf bij het bereiken van optimale industriële reinheid en contaminatie control. Hiermee ben je voorbereid op diverse uitdagingen, zoals tussenreiniging tussen twee productiestappen, het bepalen van de benodigde cleanroom en het voldoen aan steeds hogere standaarden en spelregels van klanten. 

Reinheid actueel thema

Dat het onderwerp leeft in de hightech- en maakindustrie is duidelijk: reinheid, cleanliness en contaminatie control zijn hot topics. Ook wij schrijven regelmatig  artikelen en blogs over dit onderwerp. Hieronder zie je een selectie van een aantal berichten.  

Cursussen

Door het volgen van cursussen en deelname aan evenementen kunnen bedrijven zich beter voorbereiden op de uitdagingen die komen kijken bij het bereiken van optimale reinheid en cleaniness.

Van productontwerp, via maak en reiniging tot en met assemblage, inclusief proces- en productkwalificatie; onze cursussen en evenementen helpen je een optimale industriële reinheid en contaminiatie control te bereiken. 

Cursussen op het gebied van Industriële reinheid en contaminatie control