Brabant Leert en Mikrocentrum

LET OP: Mikrocentrum heeft momenteel geen beschikbare plaatsen meer voor Brabant Leert. Als Brabant Leert in de toekomst een nieuwe periode aanbiedt, vind je deze informatie hier.

Brabant Leert helpt alle werkende Brabanders die zich willen laten om- of bijscholen met onder meer cursussen. Mikrocentrum biedt in dit kader verschillende gratis cursussen aan! Met Brabant Leert versterkt je jouw positie op de arbeidsmarkt. Mikrocentrum neemt samen met Brabant Leert de drempel weg voor om- of bijscholing en is daarbij een van de scholingspartners van Brabant Leert.

Veelzijdig en gratis aanbod

Met ons uitgebreide aanbod aan cursussen bieden we geschikte opleidingen voor mensen met interesse in technologie, ongeacht of je net begint in de branche of al jarenlange ervaring hebt. Onze cursussen zijn beschikbaar op verschillende niveaus. Wij verzekeren dat we topdocenten hebben (gemiddeld beoordeeld met een 9,2!) die dagelijks actief zijn in de praktijk. Zij weten precies waar jouw uitdagingen liggen en hoe je die het beste vanuit jouw situatie kunt aanpakken.

Vragen?

Heb je vragen over de cursussen van Mikrocentrum via Brabant Leert?
Neem dan contact met ons op via +31 (0)40-29 699 33 of opleidingen@mikrocentrum.nl