Werk jij al een aantal jaren in de hightech- en maakindustrie, heb jij veel kennis binnen jouw vakgebied én vind jij het leuk om jouw kennis te delen met andere technici uit de industrie? Word dan freelance docent bij Mikrocentrum!

Docent André Heesterbeek aan het woord

''Het docentschap bij Mikrocentrum levert mij heel veel op, door het grote scala aan netwerk wat zij hier hebben kom je veel verschillende technieken én bewerkingsmethoden tegen. Hierdoor is het voor mij als docent ook van belang dat ik goed op de hoogte ben, blijf en mijzelf continu verrijk met kennis en vaardigheden. Dat is tevens mijn motivatie om goed lesmateriaal te ontwikkelen en cursisten te motiveren en te stimuleren om elke dag een stukje slimmer te worden.'' aldus docent André Heesterbeek.

Slimmer worden tijdens Train-de-trainer

Train-de-trainer is bedoeld om onze nieuwe, maar ook huidige docenten kennis te laten maken met elkaar, inzichten te delen en praktische handvaten mee te geven voor het continu verbeteren van hun lessen. Tijdens de tweedaagse Train-de-trainer nemen we onze docenten mee in alle communicatieve skills die je nodig hebt om les te geven of om je les nog beter te maken. Benieuwd wat we nog meer hebben gedaan tijdens de sessies? Programmamanager Opleidingen Wilma Kuijpers neemt je in deze video graag mee door de tweedaagse.

 

Docent Ariëlle van Gestel aan het woord

Al meer dan 15 jaar zet Ariëlle van Gestel zich bij Mikrocentrum in om persoonlijke leiderschapsvaardigheden te vergroten bij technici. Waar vroeger de focus vooral op de techniek lag, is er nu in de hightech industrie steeds meer aandacht voor het sociale aspect van innovatie. De uitreiking van de Kees Kooij award in 2021 onderstreept het van belang ervan. Ariëlle: “De award is niet alleen een erkenning voor mezelf en mijn werk, maar voor soft skills in de technische wereld, wat echte ‘power skills’ zijn. Technologie is de motor voor innovatie, maar power skills zorgen ervoor dat een organisatie als een krachtig geheel samenwerkt.” Ontdek in deze video waarom Ariëlle het zo leuk vindt om te werken bij Mikrocentrum.

Onze vacatures

Docent Vorm- en plaatstoleranties HBO (freelance)

Als freelance docent weet jij met veel enthousiasme onze cursisten de fijne kneepjes van vorm- en plaatstoleranties bij te brengen. Zo help je hen in elke technische projectomgeving snel tot het juiste resultaat te komen en succesvol projecten te managen.

Docent Extruderen (freelance)

Als freelance docent weet jij met veel enthousiasme onze cursisten de fijne kneepjes van extruderen bij te brengen. Zo help je hen in elke technische projectomgeving snel tot het juiste resultaat te komen en succesvol projecten te managen.

Staat jouw vacature er niet bij? Stuur een open sollicitatie!This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.