Bescherm jouw bedrijf tegen hackers en malware

Met de toenemende digitalisering (Industrie 4.0 - Smart Industries – Internet of Things) groeit ook het belang van een gedegen digitale beveiliging. Toch worden in de praktijk de risico’s van digitale dreigingen vaak onderschat. De voorbeelden waarbij organisaties slachtoffer zijn van hackers, zien we regelmatig in het nieuws. Het laat zien hoe kwetsbaar we zijn voor digitale aanvallen.

Wat is industriële cyber security?

In tegenstelling tot kantoornetwerken zijn industriële netwerken geoptimaliseerd voor industriële toepassingen. Men gebruikt deze netwerken om apparaten met elkaar te laten samenwerken. Het eindresultaat daarvan is de ontwikkeling van een machine of een productielijn.

Industriële cyber security richt zich op een groot aantal organisaties; van productiebedrijven tot vliegvelden en van ziekenhuizen tot aan elektriciteitsbedrijven.

Driedaagse cursus Cyber security

Proactief handelen kan zeker helpen om veiligheid te bieden aan bedrijven die werken met industriële netwerken.

Speciaal over dit thema organiseren wij de driedaagse cursus Cyber security voor de industrie. Deze cursus helpt je de beveiliging van jouw industriële automatisering en controlesystemen te verbeteren.

Cursussen op het gebied van Cyber security