Zakelijke bijeenkomsten en evenementen voor de technische maakindustrie

Met ruim 50 jaar ervaring in het organiseren van zakelijke bijeenkomsten en evenementen voor de technische maakindustrie, is Mikrocentrum dé partner en locatie voor jouw zakelijke bijeenkomsten. Van projectmanagement, planning, programmering tot en met bezoekersregistratie en promotie; we delen graag onze ervaringen om samen met jou een succesvolle bijeenkomst te realiseren. Onze 15 flexibel indeelbare ruimtes bieden alle faciliteiten om geheel naar wens relaties te ontmoeten, te netwerken of om te vergaderen.

Maximale flexibiliteit, goede bereikbaarheid en diverse mogelijkheden voor het organiseren bijeenkomsten zoals: 

 • Congressen
 • Exposities en productpresentaties
 • (netwerk)bijeenkomsten / Meet & Matches
 • Klantdagen
 • Vergaderingen en ledenbijeenkomsten
 • Trainingen en workshops

Flexibele ruimtes: optimaal netwerken en kennisdelen

300 personen
340 m2
Mikrocentrum auditorium

Auditorium

Lezingen, productlanceringen, awarduitreikingen, algemene ledenvergaderingen en zelfs workshops; het flexibel indeelbare auditorium biedt ruimte voor allerlei typen evenementen. Kies je voor het volledig benutten van het auditorium, dan heb je ruimte voor circa 300 gasten. Het auditorium is ook in te delen in twee of zelfs drie afzonderlijke ruimtes. Dit is gunstig wanneer je bijvoorbeeld lezingen, presentaties of workshops parallel plaats wilt laten vinden. Het auditorium is uitgerust met vijf presentatieschermen en een verplaatsbaar podium. 

660 m2
Mikrocentrum exporuimte

Exporuimte

Met 660 vierkante meter biedt de exporuimte vele mogelijkheden voor het organiseren van evenementen; van live productdemonstraties, meet & matches, (kleinschalige) beurzen met standbouw, exposities tot en met hackathons. Met uitzicht op het Mikrocentrum practicumlokaal met drie spuitgietmachines bevinden jouw gasten zich bovendien midden in een inspirerende, hightech omgeving. De exporuimte is volledig of gedeeltelijk te gebruiken en is, ook in combinatie met het aansluitende auditorium, naar wens in te richten.  

450 m2
Mikrocentrum Atrium

Atrium

Het Atrium is hét centrale punt van Mikrocentrum waar je zowel jouw gasten kunt ontvangen als waar je het netwerken optimaal kunt faciliteren tijdens een afsluitende borrel in het Techcafé. De prominente trap in het midden is bovendien multifunctioneel: het is een prettige zitplaats maar is ook inzetbaar als podium, bijvoorbeeld voor korte pitches of presentaties. Door het open karakter van deze ruimte heb je bovendien de mogelijkheid jouw bedrijf te presenteren aan de andere gasten uit de technische maakindustrie, zoals cursisten en docenten van Mikrocentrum.

10 ruimtes
6-15 personen
Mikrocentrum cursuslokalen

Cursusruimtes

Jouw medewerkers, samenwerkingspartners of klanten opleiden binnen een inspirerende, technische omgeving? Dat kan in de 10 algemene cursusruimtes. Met een capaciteit van 6 tot 15 personen heb je in deze ruimtes alle faciliteiten binnen handbereik om kennisoverdracht maximaal te faciliteren. Alle ruimtes zijn voorzien van veel daglicht, een klimaatbeheersingssysteem, digitale (uitschuifbare) presentatieschermen en voldoende vloerstopcontacten voor het aansluiten van laptops.

Jouw evenementpartner: van voorbereiding tot nazorg

Bij het organiseren van een bijeenkomst of evenement komt veel kijken. Grote kans dat je precies weet hoe dat er uit moet komen te zien. Waar begin je en heb je de juiste capaciteit en middelen in huis om jouw evenement compleet te realiseren? Met een bewezen trackrecord van vele honderden evenementen, bijeenkomsten en cursussen is Mikrocentrum jouw solide, innovatieve en creatieve partner. Onze ervaren programmamanagers en backoffice medewerkers staan voor je klaar, zowel voor de organisatie van een volledig evenement als in de ondersteuning bij een specifiek onderdeel.

Onze ondersteunende diensten:

 • Projectmanagement
 • Programma management
 • Technische support
 • Drukwerk
 • Registratiemanagement 
 • Locatiemanagement
 • Marketing en communicatie
Neem contact op voor de mogelijkheden

Feiten en cijfers

Totale m2 oppervlakte
4400
Flexibele ruimtes
13
Gratis parkeerplaatsen
175
Laadpunten elektrische auto's
4

Dit ervaren onze klanten

Gom Branch Benelux

Ons evenement bij Mikrocentrum organiseren was de juiste keuze. De indeling van de ruimtes was ideaal en aan alle details is gedacht: goede akoestiek, verlichting op maat, kwaliteitsvolle beamers en geluidsinstallatie. De ondersteuning van Mikrocentrum tijdens, maar ook voor en na het evenement was super. Ze hebben er voor gezorgd dat alles vlekkeloos en aangenaam verliep. Dit merkten we ook in de zeer positieve feedback die we kregen van onze deelnemers.

Rob Verhoeven
Marketing Program Manager, Bosch Rexroth

Onlangs hebben we bij Mikrocentrum een customer event georganiseerd voor 70 personen. Daarbij werd ik voorafgaand aan het event positief verrast door de mate van flexibiliteit van zowel de event-coördinatie als de locatie zelf. Tijdens het evenement viel het me op dat de genomen corona maatregelingen geen negatief effect hebben gehad. Dit alles heeft in grote mate bijgedragen aan het succes van het event.

Kris Binon
Directeur, Flam3D

De tweede thuis van Flam3D – fijn dat we weer een event bij jullie konden organiseren. Dat liep weer helemaal gesmeerd!

Fotoimpressie

Vraag direct een offerte aan voor jouw evenement

Jonne v2