Een platform voor, door en met de gehele hightech- en maakindustrie. Met deze gedachte werd in 1983 door Mikrocentrum het High Tech Platform opgericht. Een platform waar verbindingen worden gelegd, samenwerkingen gesmeed en kennis gedeeld. We zijn enorm trots dat we dit mogen faciliteren. Maar ook trots op de hightech- en maakindustrie als sector en de meest baanbrekende innovaties die zijn, en nog steeds worden, ontwikkeld.

High Tech Platformmanager Maarten Roos en leden van het eerste uur Kurval BV en KWME weten wat het platform juist in deze tijd voor de Nederlandse hightech- en maakindustrie kan betekenen. Lees hierover meer in dit artikel.

Tijd voor een feestje!

Uitgegroeid tot 600 leden, mag het High Tech Platform dit jaar 40 kaarsjes uitblazen. Een mooi moment om daar samen met de leden en de bevriende netwerken op te proosten. Dat hebben we al gedaan op twee verschillende locaties, namelijk in Enschede (bekijk de foto's) en in Rotterdam (bekijk de foto's). Eindhoven staat nog op het programma en daar kijken we ook naar uit! Ben jij er ook bij?

 

Programma

  • 15:30 uur: Feestelijk ontvangst

  • 16:00 uur: Interview met een top spreker over de groei en het belang van Hightech
    • Spreker: Arnaud de Jong (managing director TNO High Tech Industry) over 'Hightech: sleutel tot toekomstig verdienvermogen.'

  • 16:30 uur: Wij dagen je uit op je technische en business kennis tijdens de Tech Rules pubquiz!

  • 17:30: uur: Netwerken & oude bekenden ontmoeten

  • 19:00 uur: Afsluiting

High Tech Platform 40 jaar

Contact

Hoogste tijd voor een feestje! High Tech Platform bestaat 40 jaar. En dat vieren we graag samen met jou.

Mis het niet!

We verwelkomen je graag op een van de feestelijke middagen in het land om 40 jaar verbinding en technologische vooruitgang te vieren. En natuurlijk ook om samen vooruit te kijken naar de toekomst.