Verhoog de lat van kwaliteit: Exceleer met kwaliteitsmanagement en auditing

Wil jij streven naar het hoogst mogelijke kwaliteitsniveau in jouw bedrijf? Of het nu gaat om producten, diensten, productie- of bedrijfsprocessen, ons uitgebreide aanbod aan trainingen op het gebied van Kwaliteitsmanagement en Auditing helpt jou om de juiste stappen te zetten. Met een solide kwaliteitsmanagementsysteem, audits en bijbehorende kwaliteitsverbeteringsprogramma's kun je verbeterpunten identificeren, de kwaliteit optimaliseren en beheersen.

Creëren van kwaliteit

Veel organisaties worstelen met de vraag: "Hoe kunnen we de kwaliteit verbeteren?" Het vergroten van het vermogen om aan kwaliteitseisen te voldoen is slechts één aspect hiervan. Het daadwerkelijk creëren van kwaliteit is van essentieel belang. Kwaliteitsverbetering omvat verschillende aspecten, van het organiseren en inrichten van kwaliteitsprocessen tot het monitoren, bijsturen, implementeren van verbeterpunten en het betrekken van alle stakeholders. Onze trainingen in Kwaliteitsmanagement en Auditing bieden solide instrumenten om deze processen te realiseren.

We lichten er een paar voor je uit.

De cursus Quality Engineer

Als Quality Engineer, eventueel onder leiding van een Quality Manager, ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van het kwaliteitsmanagementsysteem. 

Onze cursus Quality Engineer geeft je de kennis en vaardigheden die je nodig hebt om deze taken succesvol uit te voeren. Je leert hoe je het kwaliteitsmanagementsysteem effectief kunt onderhouden en hoe je fundamentele statistische methoden toepast om processen te beheersen en de kwaliteit te verbeteren. Deze cursus is in lijn met de Body of Knowledge van de Certified Quality Improvement Associate. Meer info vind je hier: Cursus Quality Engineer

De cursus Interne Audit

Met een interne audit voer je systematisch en gedisciplineerd onderzoek uit naar het goed functioneren van de interne organisatie. Het uitvoeren van interne audits helpt je om structurele verbetervoorstellen te doen en te voldoen aan de ISO 9001:2015-norm.

Onze cursus Interne Audit voorziet je van alle benodigde kennis en vaardigheden om de rol van auditor succesvol te vervullen. Je leert hoe je de juiste voorbereidingen treft, werkt volgens een auditstappenplan, interviews afneemt en jouw bevindingen vastlegt in een auditrapportage. Cursus Interne Audit

Kies voor kwaliteit en succes

Onze trainingen in Kwaliteitsmanagement en Auditing bieden jou de kennis en vaardigheden om de hoogst mogelijke kwaliteit te bereiken in jouw organisatie. Of je nu een Quality Engineer wilt worden die het kwaliteitsmanagementsysteem beheert en verbetert, of een interne auditor die bijdraagt aan de structurele verbetering van bedrijfsprocessen, wij hebben de juiste training voor jou. Bereid je voor op succes en investeer in kwaliteit!

Ontdek de elementen voor kwaliteitsverbetering

Download de infographic

Cursussen op het gebied van Kwaliteitsmanagement en auditing