VRM netwerk event

Dit is het Vision, Robotics & Motion Netwerkevent

Het inzetten van robotica, al dan niet in combinatie met vision en motion systemen, wordt steeds toegankelijker. Er zijn inmiddels zelflerende robots en robots die aangestuurd worden door gedrag te kopiëren. De collaboratieve robot (cobot), maakt een sterke opmars. Hierdoor wordt het ook voor kleinere bedrijven en voor kleinere productie-omgevingen toch mogelijk om deze systemen toe te passen. Hoe ver bent u met de integratie van deze ontwikkelingen en innovaties op de werkvloer?

Vision, Robotics & Motion Netwerkevent gaat over flexibel, betrouwbaar, veilig en snel produceren dankzij automatisering, robotica, machine vision en motion control.

De 1e editie zet de robot als flexibele collega en efficiënte automatisering op kleine series centraal. Maak kennis met de laatste innovaties en oplossingen rondom machine vision, robotica, motion control, sensoriek en machine-automatisering tijdens het Vision, Robotics en Motion Netwerkevent!

VRM netwerk event

De sprekers

Van de Put Jo

Jo van de Put

Adviseur
Koninklijke Metaalunie
Jos Gunsing

Jos Gunsing

Technology Innovator
MaromeTech
Marco Huber Fraunhofer IPA

Marco Huber

Zentrumsleiter
Fraunhofer
Stijn de Looijer Vanderlande

Stijn de Looijer

Robotics Engineer
Vanderlande

Voorlopig programma

09:00 Ontvangst bezoekers
10:00

Welkom door Mikrocentrum
Elvis Bajric - Eventmanager

10:05

Opening door de dagvoorzitter
Jos Gunsing - MaromeTech

tijdstip volgt

Slim en effectief robotiseren, nu en in de toekomst!
Jo van de Put - Koninklijke Metaalunie

Automatiseren van productieprocessen wordt gezien als de oplossing om de steeds is zwaarte toenemende eisen tegemoet te kunnen treden. Het simpel aanschaffen van een robot heeft echter vaak een tegenovergesteld effect. Hoe kun je ervoor zorgen dat slim en effectief wordt gerobotiseerd, zodat de gewenste doelen worden behaald? Welke trends en ontwikkelingen zijn er om de effectiviteit van robotisering verder toe te laten nemen?

tijdstip volgt

Robotica als efficiënte automatisering in de logistiek
Stijn de Looijer - Vanderlande

De schaarste aan arbeidskrachten en toenemende capaciteit vergroten de vraag naar automatisering van logistieke processen. Robots zijn uitermate geschikt om manuele processen te automatiseren waarbij producten gemanipuleerd of verplaatst moeten worden. De grote uitdaging hierin is om te voldoen aan de hoge eisen die opgelegd worden door de klant en het proces. In deze lezing komen verschillende logistieke toepassingen aan bod waarin Vanderlande kansen ziet voor robots, en geef ik inzicht in de uitdagingen die we daarbij ondervinden.

tijdstip volgt

Lezing volgt

tijdstip volgt

Lezing volgt

tijdstip volgt

Robotics and AI for the industrial sector
Marco Huber - Fraunhofer

In the field of artificial intelligence, machine learning has brought enormous progress in recognizing, processing and interpreting complex data. The use of machine learning makes sense when the relationship between cause and effect cannot be described with mathematical models (or only with a great deal of effort) and when a lot of data is available. Today's industry is often confronted with this situation. Production systems such as industrial robots record their state via sensors allowing to autonomously trigger learning processes, create action plans, and to carry out optimization processes. This presentation gives a short introduction to machine learning and shows its strengths and limitations. Various examples demonstrate the application of machine learning to facilitate industrial automation.

tijdstip volgt

Expo bezoek

17:00

Einde programma

Exposanten

Exposeren


De markt vraagt in toenemende mate om oplossingen die intelligent, efficiënt, flexibel, duurzaam en toekomstbestendig zijn. Steeds vaker heeft de oplossing daardoor een multidisciplinair karakter. De bezoeker erkent dit, waardeert de logische bundeling van Vision, Robotics en Motion en kiest zo voor een efficiënt bestede dag.

Exposeren op het Vision, Robotics & Motion Netwerkevent is laagdrempelig middels een tabletop expositie. Dit is anders opgezet dan de grote Vision, Robotics & Motion beurs die volgend jaar weer plaats vindt. Ook al is het netwerkevent kleinschaliger, nog steeds biedt dit event een podium aan toonaangevende leveranciers en wetenschappers om de nieuwste ontwikkelingen te tonen op het gebied van o.a. vision, robotica, sensoren, mechatronica, grippers, aandrijf-en besturingstechnieken.

Bezoekersprofiel

Het netwerkevent is een laagdrempelig platform voor machinebouwers, wetenschappers, systeemintegratoren en toepassers elkaar ontmoeten. 

Download de informatiebrochure
Meld u aan als exposant

Ja, ik heb interesse in exposeren


Praktische informatie voor bezoekers

Parkeren

Gratis

Deelnamekosten

Gratis toegang. Behoort u niet tot de bezoekersdoelgroep, dan betaalt u € 395,- excl. BTW
Het wordt niet op prijs gesteld wanneer u het netwerkevent bezoekt ten behoeve van commerciële relatiebeheer en/of acquisitie.

Locatie en contact


Mikrocentrum
De Run 1115
5503 LB Veldhoven

Contact

Andrea Edelman
Andrea Edelman
Backoffice Evenementen
+31 (0)40 296 99 22
a.edelman@mikrocentrum.nl
spacer

Mis het Vision, Robotics & Motion Netwerkevent niet!


Bezoek het Vision, Robotics & Motion Netwerkevent en maak kennis met de laatste ontwikkelingen, producten en innovatieve processen op het gebied van vision, robotica, sensoren, mechatronica, grippers, aandrijf-en besturingstechnieken.

Meld u nu aan als bezoeker