25 november 2020
Leestijd: 2 minuten

Erik van der Putte, Development Manager Opleidingen

Erik vd Putte 1250x900

Erik werkt nu 22 jaar bij Mikrocentrum. Hij heeft in al deze jaren verschillende functies gehad. Zo is hij sector manager en opleidingsmanager geweest. Op dit moment is hij Development Manager Opleidingen. Erik is verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van onze cursussen, zowel nieuwe als huidige. 

 

‘’Het mooie aan deze functie is de diversiteit, geen dag is hetzelfde.’’

Hoe is het om bij Mikrocentrum te werken?

Bij Mikrocentrum worden geen nieuwe machines of nieuwe technische producten gemaakt. Wij leveren kennis. We komen hierdoor met veel bedrijven in contact en mogen daar een kijkje in de keuken nemen. Je hebt dus met veel diverse partijen te maken, van OEMs tot leveranciers, en mag hen helpen de kennis in het bedrijf te vergroten en te verbeteren. Het leuke aan het werk is om de vraag ‘’Welke problemen hebben onze klanten en hoe willen zij die opgelost hebben?" te beantwoorden en te vervullen.

Hoe zou je de cultuur van Mikrocentrum omschrijven?

Wij zijn een hele platte organisatie. Dit betekent dat je iedereen gewoon kunt aanspreken als je iets nodig hebt. Je kan bij iedereen gewoon binnenlopen. Dit geld van hoog tot laag. Dus van de receptie tot aan de directeur.

Wat is volgens jou een kernwaarde van Mikrocentrum?

Kennisdelen en verbinden, Mikrocentrum deelt kennis door middel van zijn opleidingen en verbindt met de vele bijeenkomsten en evenementen. Maar ook persoonlijk past heel goed bij Mikrocentrum, we kennen namelijk heel veel bedrijven heel persoonlijk. We proberen een band op te bouwen met deze bedrijven. Dat is iets wat wij nastreven, heel veel contact hebben met de klant, zodat ze de volgende keer weer aan je denken.