MBD Logo v2

Over het MBD Solutions Event

Model Based Definition is de volgende revolutie in het CAD/CAM/CAE-domein, waarbij geannoteerde 3D-modellen en technische data pakketten (3D TDP) worden gebruikt als één enkele bron voor alle ontwerpinformatie. Het gebruik van 2D-tekeningen wordt geëlimineerd en de transformatie naar digitale fabricage wordt hierdoor gestimuleerd.

De 2D tekening is vervangen door 3D PMI. Diverse brainstormsessies met ASML leveranciers hebben de uitdagingen waar zij voor staan onthuld. Hieruit is een lijst van eisen gekomen. Waar staan we nu? Hoe ziet de roadmap eruit? Welke andere OEMs gaan over op deze manier van werken?

Het doel van dit MBD Solutions Event is om de verzamelde eisen aan te pakken en volwassen oplossingen te tonen waarmee u de uitdagingen van MBD kunt aanpakken.

De MBD Meet & Learn Community

In deze fase van de implementatie van Model Based Definition is het delen van kennis en ervaringen van groot belang. Daarom lanceert Mikrocentrum samen met partner ASML de MBD Meet & Learn Community! Via deze community wordt u altijd snel op de hoogte gehouden van alle laatste ontwikkelingen.

MBD Solutions Event vindt plaats tijdens de 3D Delta Week

De 3D Delta Week bundelt van 6 tot 10 december 2021 tal van activiteiten op het vlak van 3D technologie. Naast Vakbeurs RapidPro, de Virtual Revolution en het Smart Maintenance Congres zal ook het MBD Solutions Event plaatsvinden tijdens deze week. Bekijk alle activiteiten in deze week.

MBD Logo v2

Sponsoren

Exposeren


Maak deel uit van dit waardevolle netwerk en word lid, sponsor of partner van de MBD Meet & Learn Community. Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en aangesloten initiatieven en neem automatisch als exposant deel aan het MBD Solutions Event!

Download de brochure
Meld u direct aan als sponsor/exposant

Ja, ik heb interesse in exposeren


Locatie en contact


Brainport Industries Campus
BIC 1
5657 BX Eindhoven

Contact

Karin Mous
Karin Mous
Manager Evenementen (Themabijeenkomsten)
+31 (0)40 296 99 22
+31 (0)6 52 87 52 93
k.mous@mikrocentrum.nl
spacer

Mis het MBD Meet & Learn Community Event niet!


Ook in één dag weer op de hoogte zijn van alle laatste ontwikkelingen op het gebied van MBD? Mis dit evenement dan niet!

Meld u nu aan

Gerelateerde cursussen

Cursus Tekeninglezen

(8 reviews)
24 november 2021 4 bijeenkomsten

Cursus Vorm- en plaatstoleranties

(9 reviews)
26 november 2021 3 bijeenkomsten