Bereik een hogere klanttevredenheid met efficiëntere en effectievere processen

In de industrie neemt het niveau van de klantvraag alsmaar toe. Dit stelt eisen aan de mate waarin u uw processen beheerst of verbetert. Met krachtige tools als MSA, FMEA, APQP/PPAP, QRM, Poka Yoke en 8D heeft u de handvatten in huis om binnen uw bedrijf de;strategische, tactische en operationele prestaties te verbeteren. Het resultaat: minder verspilling, fouten en schadeclaims én een hogere klanttevredenheid. 

Procesverbetering omvat het beheersen van processen, het verbeteren van de kwaliteit die dit voorbrengt en het verlagen van de bij het proces behorende kosten. Het verbeteren van processen realiseert u door risico’s te analyseren en managen, verspilling te elimineren en met een systematische aanpak voor probleemoplossing. Ook een analyse hoe producten de diverse processen, vanaf de klantvraag tot aan het verlaten van de fabriek, doorlopen en hoe deze stap voor stap worden aangestuurd draagt hier aan bij. Het doel: efficiëntere en effectievere processen en uiteindelijk een hogere klanttevredenheid. Lean manufacturing methodes en andere procesverbeteringstools helpen u dit te bereiken.

Onze cursussen en evenementen gericht op procesverbetering en lean manufacturing maken u wegwijs in deze tools en helpen u deze verbeteringen te realiseren.

Lean manufacturing

Cursussen op het gebied van Procesverbetering en lean manufacturing

Blogs en Nieuws