Dit is het Techcafé

Welkom bij het Techcafé. De centrale plek in het clubhuis voor de hightech- en maakindustrie waar we diepgaande discussies voeren over belangrijke onderwerpen in de maakindustrie. Of je nu een ingenieur, ontwerper, ondernemer of student bent, ons Techcafé biedt je de kans om te netwerken, ideeën uit te wisselen en meer te leren over de nieuwste ontwikkelingen in de industrie.

Het Techcafé wordt georganiseerd door DSPE en Mikrocentrum

Gevarieerde onderwerpen

Elke editie staat er een ander onderwerp centraal, variërend van slimme productieprocessen tot duurzaamheid en van automatisering tot 3D-printen. Tijdens het Techcafé delen experts uit de industrie hun kennis en ervaring. Het doel van ons Techcafé is om deelnemers te inspireren, te informeren en te stimuleren om nieuwe ideeën te ontwikkelen en te implementeren in hun eigen organisaties. Blijf op de hoogte van het Techcafé via de LinkedInpagina van Mikrocentrum.

Deze editie | Voor baanbrekende research en innovatie is samenwerking essentieel

Meer informatie volgt...

Programma

  • 15.30 uur: Inloop
  • 16.00 uur: Talkshow
  • 17.00 uur: Netwerkborrel 

Luister de vorige Techcafé edities terug!

Benieuwd naar de voorgaande edities? Luister ze terug via SoundCloud:

Bekijk een vorige editie van het Techcafé terug! 

Zien we jou bij een volgende editie?

Of je nu geïnteresseerd bent in nieuwe technologieën, efficiëntere productieprocessen of duurzame oplossingen, ons Techcafé biedt een unieke kans om bij te blijven met de nieuwste trends en ontwikkelingen in de hightech- en maakindustrie. Wij nodigen je dan ook van harte uit om deel te nemen aan onze volgende bijeenkomst en deel uit te maken van deze inspirerende community.

MC DSPE 1

Dit is het Techcafé

Locatie en contact

Mikrocentrum
De Run 1115
5503 LB Veldhoven

Contact
Maarten Roos

Mis het Techcafé niet!

Dé plek om ongedwongen nieuwe contacten op te doen én te sparren.

Direct gratis aanmelden