pushing possibilities with

Lifelong learning

In een snel veranderende wereld is een leven lang ontwikkelen van onmisbare waarde. Of het nu gaat om technische kennis of het versterken van power skills. Onze opleidingen helpen je om jouw talenten te laten groeien. 

pushing possibillities in

Meeting

Wanneer mensen elkaar (toevallig) ontmoeten, dan ontstaat er chemie. Het is het moment dat kennis wordt gedeeld, spontaan nieuwe ideeën ontstaan, relaties worden versterkt en nieuwe samenwerkingen worden geboren. Dit alles vind je terug tijdens onze evenementen. 

pushing possibilities in

Networking

Altijd met elkaar in verbinding staan, dat is waar het om draait. We hebben elkaar nodig om nieuwe technologische ontwikkelingen te realiseren als antwoord op de grote uitdagingen van nu. Samen weten we namelijk meer dan alleen. 

Cursussen

Technologie is de motor voor innovatie, power skills de energiebron. Met onze cursussen versterk en ontwikkel je jouw talenten op beide. Onze hybride docenten staan voor je klaar om je hierbij te helpen.

Evenementen

Niet alleen inspirerend, maar vooral nuttig. Het gehele jaar door kun je tijdens onze evenementen relaties ontmoeten, nieuwe connecties maken, innovaties ontdekken en ook nog eens je kennis vergroten.

High Tech Platform

Sinds 1982 verbinden we leden uit de volle breedte van de industrie met elkaar. Efficiënt je netwerk ontmoeten en uitbreiden, van elkaar leren en komen tot nieuwe samenwerkingen. Dat is waar het om draait.

Mikrocentrum: het verbindende platform voor de hightech- en maakindustrie

Bij Mikrocentrum hebben we een fascinatie voor technologie. En als onafhankelijke stichting kunnen wij als geen ander de juiste verbinding leggen om die fascinatie door te vertalen naar alle lagen van de waardenketen. Dit doen we door kennis te maken, te delen en te versnellen met opleidingen, evenementen en het High Tech Platform. Samen met onze leden, klanten en partners zetten we ons in voor een sterk innovatief ecosysteem, voor talentontwikkeling en voor de grote maatschappelijke uitdagingen van nu. Want met kennis, talent, skills en connecties als brandstof, maken we de wereld van morgen vandaag al een beetje beter. Het uitgangspunt: samen bereiken we meer dan alleen.

Maak kennis met Mikrocentrum
Opgericht in
1968
Cursisten per jaar
7500
Docenten uit de praktijk
160
Exposanten per jaar
1250
Eventbezoekers per jaar
13000
High Tech Platform leden
550

Certificeringen en lidmaatschappen

Onze samenwerkingspartners