Dit is Lijmen 2023

Ter land, ter zee en in de lucht: lijmverbindingen worden overal toegepast. Omstandigheden waarin de lijm wordt toegepast, functionele eisen aan de verbinding en wet- en regelgeving spelen in alle branches. Tijdens Lijmen op 3 oktober brengen we de lijmwereld bij elkaar. 

Alle ingrediënten van het lijmproces belicht

Ook in de lijmwereld geldt: om verder te komen en de mogelijkheden van lijmen breed kenbaar te maken, is samenwerken en kennisdelen essentieel. Lijmen 2023 zet daarom in op een sterk inhoudelijk kennisprogramma én op de praktijk met demo's en cases. De volgende onderwerpen worden onder andere belicht:

  • Een doordacht ontwerp voor minimaal lijmgebruik
  • Assessment van levensduur, sterk ondersteund door voorspellende modellen
  • Lijmoplossingen voor de toekomst
  • Gebruik van duurzame materialen voor verlijming

Benieuwd naar de laatste inzichten, praktijkvoorbeelden, tips en tricks rondom deze onderwerpen? Bezoek dan Lijmen 2023 op 3 oktober bij Mikrocentrum.

Impressie Lijmen

Exposeren

Is jouw organisatie leverancier of fabrikant van lijmen, gespecialiseerd in materiaalbewerking, oppervlaktetechniek? Of is jouw organisatie een onderzoeksinstituut, kennis- of onderwijsinstelling voor materiaalkunde? Exposeer dan op het Lijm Event. Graag gaan we met je in gesprek over de mogelijkheden om je bedrijf te presenteren aan professionals uit hightech- en maakindustrie. 

Bezoekersprofiel

Lijmen 2023 richt zich op constructeurs, productontwikkelaars, engineers en andere professionals die werken met lijm uit de maakindustrie.

Ja, ik heb interesse in exposeren


Locatie en contact

Mikrocentrum
De Run 1115
5503 LB Veldhoven
Nederland

Contact

Karin Mous
Programmamanager Evenementen (Themabijeenkomsten)
Karin Mous
Maud Huising

Mis Lijmen 2023 niet!

Ontdek hoe je alle ingrediënten van een betrouwbaar lijmproces in de grip kunt krijgen.