Dit is Clean Event

Grip op reinheid en contamination control in het gehele maakproces

Vuildeeltjes en moleculaire verontreiniging van zelfs enkele nanometers kunnen funest zijn voor het functioneren van een systeem of machine. Steeds meer bedrijven stellen daarom strenge(re) eisen aan de reinheid van hun producten omdat dit de werking van hun product negatief kan beïnvloeden. Het gehele proces moet daarom onder controle zijn. En dit geldt niet alleen voor een OEM, maar ook voor de toeleveranciers.

Hoe krijg je als keten gezamenlijk grip op reinheid en contamination control in het gehele maakproces? Hoe zorg je voor een slim design zodat het product schoon gemaakt wordt én schoon blijft in de vervolgstappen? En hoe verlaag je de grote risico’s in het assemblage- en verpakkingsproces? Deze uitdagingen staan centraal tijdens het Clean Event op 16 april 2024. Het is het jaarlijkse ontmoetingsmoment voor professionals uit de gehele industriële reinheidsketen met focus op een sterk inhoudelijk programma.

Clean Event verbindt professionals uit de gehele keten rondom industriële reinheid

Het Clean Event verbindt professionals uit de gehele keten rondom industriële reinheid om samen de uitdagingen aan te gaan, kennis te delen en ervaringen uit te wisselen. Als bezoeker ontmoet je leveranciers van industriële schoonmaakdiensten, -systemen en -producten gericht op:

  • Natte reinigingsprocessen
  • Thermische reinigingsprocessen
  • Speciale reinigingsprocessen en -toepassingen
  • Mechanische reinigingsprocessen
  • Cleanrooms en benodigdheden

Clean 2024 wordt georganiseerd tegelijkertijd met de Manufacturing Technology Conference. De stands voor het Clean event bevinden zich in de Beneluxhal (zie plattegrond).

De vorige editie van Clean

Tijdens Clean 2023 was er een nauwe samenwerking met ASML en Themo Fisher Scientific. Door deze nauwe samenwerking had je als bezoeker de mogelijkheid om één-op-één in gesprek te gaan met Johan Hoogboom (Senior Materials and Conditioning Engineer bij ASML) en Ton van den Broek (Technical Supply Chain Engineer bij Thermo Fisher Scientific). Ben jij er de volgende editie ook bij?


Bekijk de aftermovie van Clean 2023

 

Logo Clean

Partners

Impressie Clean Event 2023

Mediapartner

Exposeren

Deelnemen aan Clean geeft jou de kans om jouw innovaties, expertise en merk onder de aandacht te brengen van een specifieke doelgroep: specialisten uit de gehele keten binnen de hightech, luchtvaart, automotive en medische technologie.Interesse om exposant of sponsor te worden?

Download exposanten informatie

Ja, ik heb interesse in exposeren


Praktische informatie voor bezoekers

Deelnamekosten

  • Deelname aan Clean is gratis voor bezoekers
  • Behoor je niet tot de bezoekersdoelgroep, dan betaal je € 395,- excl. BTW
  • Het wordt niet op prijs gesteld wanneer je het Clean event bezoekt ten behoeve van commerciële relatiebeheer en/of acquisitie.

Locatie en contact

Location
NH Conference Centre Koningshof
Locht 117
5504 RM  Veldhoven (NL)

Contact
Karin Mous
Programmamanager Evenementen (Themabijeenkomsten)
Karin Mous

Mis Clean niet!

Bezoek Clean en krijg grip op verontreiniging en contamination control binnen jouw organisatie. De mogelijkheid tot aanmelding voor Clean 2024 volgt later.

Meld direct gratis aan